Over Copaint

van vakmensen voor vakmensen!

Al 35 jaar vakmanschap!

Copaint werd zo'n 35 jaar geleden opgericht door een aantal professionele verfgroothandelaren. Deze stelden zich ten doel om, door gezamenlijk contacten te onderhouden met leveranciers, hun afnemers beter te kunnen bedienen. Deze succesvolle samenwerking resulteerde in een breed assortiment van uitgekiende producten voor de professionele schilder en afbouwer. De verkooppunten vindt u verspreid over het gehele land.

Regelmatig worden de relaties geinformeerd over nieuwe ontwikkelingen en aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen. Gestreefd wordt naar een assortiment met minder milieubelastende systemen en gebruiksveilige apparatuur. Graag informeren de enthousiaste medewerkers van Copaint u over zowel Paint als Non-Paint producten.

Join the Team... wilt u ook lid worden van Copaint?

Wilt u zich aansluiten bij een sterke inkoopgroep met uitstekende contacten in de Nederlandse schildersbranche? Copaint staat open voor de toetreding van nieuwe leden. Heeft u een groothandel in verf, glas en Non Paint artikelen en wilt u ook profiteren van scherpe inkoopcondities? Copaint-leden vergaderen zeer frequent en houden elkaar op de hoogte van ontwikkelingen en kansen in de markt.