Asser Glas en Verfhandel

Uw Copaint dealer in Assen, Groningen en Winschoten!

Asser Glas en Verfhandel

Dirk Geertsema begon al op zijn veertiende te werken in de schildersbranche en ontwikkelde zich tot een absolute vakman. In 1962 stapte hij over naar een noordelijke glashandel. Nadat zijn werkgever in zwaar weer belandde, besloot hij de zaak op zijn 45e, in 1983, over te nemen. De Asser Glas & Verfhandel was een feit.


0

Niet lang daarna in 1984, stapte ook Gert Geertsema in het bedrijf als commerciële man voor de verftak. Mede door de komst van Gert in het bedrijf kon de Asser Glas & Verfhandel snel uitbreiden. De groei noodzaakte de Asser tot het uitbreiden van het in 1983 gekochte pand. Na twee verbouwingen, in 1988 en 1994, was het in 1998 tijd voor nieuwbouw op de huidige locatie aan de Dr. A.F. Philipsweg.


Uiteindelijk heeft Gert in 2007 de aandelen overgenomen en is sindsdien 100% eigenaar. Onder zijn leiding is het verkoopgebied behoorlijk vergroot en is de Asser fors gegroeid. Maar ook senior is nog dagelijks op kantoor te vinden. Inmiddels is ook (klein)zoon Denny werkzaam bij de Asser als de commerciële man voor de vestiging in Groningen. Hierdoor zijn er momenteel drie generaties Geertsema werkzaam binnen het bedrijf. Noordelijke nuchterheid, gemoedelijke sfeer, langdurige relaties met opdrachtgevers en leveranciers en vooral hard werken zijn de succesfactoren.


De Asser Glas en Verfhandel is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste leveranciers van glas, verf en non-paint materialen in Noord Nederland. Middels eigen transportroutes voorziet de firma haar klanten dagelijks van hoogwaardige materialen. Naast transport op maat kunnen klanten ook terecht in de vestigingen in Assen en Groningen. Niet alleen schilders en glaszetters weten de weg naar het bedrijf goed te vinden. Ook woningcorporaties, vastgoedondernemingen, gemeenten en bouwbedrijven worden dagelijks voorzien van vooraanstaande merken glas en verf.


Gert Geertsema : “Wij zijn blij met al onze klanten. Een ZZP’er die zijn spullen bij ons koopt, hebben wij net zo hoog zitten als een groot aannemingsbedrijf!”