Copaint leveranciers

Alle A-merken verkrijgbaar bij uw Copaint dealer!

Bichemie Coatings

0

Bichemie Coatings is fabrikant van een uitgebreid pakket specialistische producten voor de verfbranche. Onder diverse merken vindt u producten voor de professionele schildersbranche en de bouw- en doe-het-zelfsector.De producten die u onder deze merken vindt voldoen aan alle geldende kwaliteits-, milieu- en arbo-eisen.

Bichemie Coatings heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven als leverancier van hoogwaardige producten en heeft hiervoor ook diverse awards mogen ontvangen. Bichemie Coatings levert geen massaproducten maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en milieu- en arboregelgeving voldoen. Alle producten worden met zorg en vakmanschap ontwikkeld en naar de afnemers ondersteund met kennis en expertise. Dit gebeurt onder andere door middel van de productinformatiebladen, telefonische en persoonlijke ondersteuning en via de websites.

Professionele schilders en kwaliteitsbewuste doe-het-zelvers kunnen voor onze producten terecht bij vele groothandels en verf- en speciaalzaken in Nederland en België. Op deze website stellen wij onze producten aan u voor. Meer informatie over de producten kunt u downloaden door middel van de brochures en productinformatiebladen.

Ga naar de Bichemie website