Postma Verfgroothandel

Uw Copaint dealer in Drachten!

Postma Verfgroothandel

Postma Verfgroothandel is, sinds 2008, een gevestigde naam in schilderend Friesland en daar buiten! Wij proberen met onze producten en service in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo zien wij bijvoorbeeld steeds meer een verschuiving in de markt; De vakman eist het beste van zijn materiaal, maar merkt ook dat zijn prijzen meer onder druk komen te staan.

0

Dit kan bijvoorbeeld komen door een periode van economische recessie en toenemende concurrentie. De keuzes die de vakman moet maken zijn soms cruciaal voor het binnenhalen van zijn werk of de tevredenheid van zijn klanten. Bij Postma Verf spelen wij in op de tendens in deze markt.

Met een ruim assortiment van gerenommeerde verfmerken hebben wij voor iedere vakman de juiste materialen, voor de juiste prijs. Zo zijn wij onder andere dealer van Sikkens, Jotun, einzA, Herbol en Global.

Sinds de start in 2008 wil Postma Verf leverancier zijn voor een breed scala aan gerelateerde branches en organisaties zoals de schildersbranche, de bouw, stukadoorbedrijven, detailhandel, vastgoed en woningbouwverenigingen etc. Daarnaast mag u rekenen op vakbekwaam advies, gebaseerd op jarenlange ervaring.

De oprichter en drijvende kracht achter Postma Verf is Bert Postma zelf die, na jarenlang in de branche te hebben gewerkt, besloten heeft om zijn kennis in te zetten ten behoeve van een eigen verfgroothandel. Zo kan hij zijn liefde voor dit vak blijven uitoefenen, maar nu als zelfstandig ondernemer.